Nogometni Dresovi

ساخت وبلاگ

20. listopada, dodatni meč kao grupni meč 2. kruga UEFA Europa lige, Arsenal kod kuće 1-0 protiv Eindhovena. Ove sezone Arsenal je odigrao 14 utakmica, postigao je 13 pobjeda i 1 gubitak. Svi obožavatelji koji nose Dresovi Arsenal stekli su svoju neprekidnu radost!

Arsenal je u ovoj igri imao 62% kontrole lopte, 25 puta, što je bilo više od 5 puta od protivnika. U prvom poluvremenu nije postigao golove; U drugom poluvremenu Xhaka je postigao gol u zraku. Na kraju je Arsenal 1-0 pobijedio. Potpuna pobjeda kako bi se Arsenal unaprijed kvalificirao, s još jednom pobjedom u sljedećem krugu, Arsenal će izravno ući u prvih 16 UEFA Europa lige.

U rangiranju Premier lige, Arsenal je prvo mjesto sa 27 bodova u 10 rundi, 4 boda više od Manchester Cityja. Zatim će se Arsenal suočiti s Southamptonom, Eindhovenom, Nottingham Forestm i Zurichom, koji će vjerojatno ostvariti još 4 uzastopne pobjede. Međutim, nakon toga bit će veliki test protiv Chelseaja.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Arsenal, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 92 تاريخ : شنبه 30 مهر 1401 ساعت: 18:43

Predsjednik Barcelone Laporta dao je intervju za Barca TV uoči utakmice protiv Real Madrida, a jedna od tema o kojoj su ga pitali bila je mogućnost da se Messi vrati u Barcu sljedećeg ljeta. Prošlo je 18 godina od Messijevog debija za Barcelonu, ali Messi sada nosi Dresovi Paris Saint-Germain, moramo to poštovati, predsjednik Laporta sada ne može izravno govoriti o Messijevom povratku.

"On je igrač Pariza i moramo ga poštovati. Priznanje Messija je nešto oko čega smo jako zabrinuti. Mnogo je navijača Barcelone koji još uvijek nose Dresovi Messi."

Messijev ugovor s Paris Saint-Germainom istječe 2023. Uz građanski sukob koji traje u Parizu, Messi samo želi uživati u čistom nogometu. Ako Paris nastavi s neuspjehom u Ligi prvaka ove sezone, Messiju bi moglo biti teško postići obnovu s Parisom.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Paris Saint,Germain,Dresovi Messi, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 106 تاريخ : يکشنبه 24 مهر 1401 ساعت: 15:13

Plave boje Dresovi Chelsea sjaji 8. listopada, Chelsea je kod kuće u devetom kolu Premier lige pobijedio Wolves 3-0. Havertz, Pulisic i Borja postigli su golove i montirali 2 asistencije.

Chelsea nikada prije nije osvojio vukove u Premier ligi 4 puta, s 3 ždrijeba i 1 gubitak, ali danas je Chelsea završio 4-utakmicu, a ne dobiva se protiv Wolvesa. Nakon ovog meča , Chelsea ima 5 pobjeda, 1 remi i 2 gubitka u 8 rundi sa 16 bodova, a na četvrtom mjestu je bio na ljestvici Premier lige.

Nakon što je novi trener Graham Potter zamijenio Tuchel, rekord Chelseaja snažno se oporavio, uzastopnim pobjedama u Premier ligi i Ligi prvaka. Od treniranja Chelseaja, Potter je vodio momčad u 4 utakmice i postigao 3 pobjede i 1 ždrijeb. Tim postaje sve bolji i bolji. Siguo, ovaj novi trener, poput novog noža za Chelsea, a navijači koji nose Dresovi Chelsea napokon mogu uživati ​​u njihovim pobjedonosnim pobjedama!

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Chelsea, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 107 تاريخ : سه شنبه 19 مهر 1401 ساعت: 20:17

7. listopada, u 3. kolu skupine A Europske lige 2022/23, Arsenal je kod kuće svladao Bodø/Glimt 3-0 i ostvario svoju 9. pobjedu ove sezone. 

U ovoj utakmici topnici u crveno-bijelim Dresovi Arsenal gotovo su cijelo vrijeme kontrolirali napadački ritam sa 17 pogođenih udaraca na utakmici, 6 udaraca na gol, a 3 udarca su pretvorena u gol. Zabili su Nketiah, Holding i Vieira. Jesus je ušao s klupe i asistirao Vieiri za treći pogodak. Ove sezone, Jesus je izravno sudjelovao u 9 golova tijekom Arsenalovih prvih 10 utakmica s 5 golova i 4 asistencije, više od bilo kojeg igrača Arsenala.

Arsenal je ove sezone odigrao 10 službenih utakmica, s 9 pobjeda i samo 1 porazom od Manchester Uniteda u Premier ligi. U prošlosti je Arsenal ovaj rekord postigao samo u sezonama 1903./04. i 2007./08. Mogu li crveno-bijeli Dresovi Arsenal ove sezone dominirati travnjakom do kraja?

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Arsenal, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 88 تاريخ : يکشنبه 17 مهر 1401 ساعت: 18:00

"Manchester je plav!" Mladić u plavim Dresovi Manchester City svladao je 2. listopada Manchester United rezultatom 6-3 u prvom kolu "Derbyja" Premier lige 2022.-2023. Haaland je bio nezaustavljiv, upisao je 3 gola i 2 asistencije. 22-godišnji norveški napadač još jednom je navijačima pokazao savršenu igru.

Zapravo, Manchester City je bio znatno bolji u posljednjim sezonama, ali Manchester United je osvojio četiri uzastopne prvenstvene pobjede pod vodstvom novog trenera Ten Haga, zbog čega su navijači očekivali da će se natjecati s Manchester Cityjem u "derbiju". No, u samo 7 minuta od otvaranja Beardo Silva asistirao je Fodenu za pogodak. Odmah potom zabio je Haaland u 34. i 37. minuti, da bi u 43. minuti Foden na preciznu asistenciju Haalanda postigao još jedan gol. Na kraju prvog poluvremena Manchester City je vodio s 4. lopte. Navijači u plavim Dresovi Manchester City su slavili, a mnogi navijači u crvenim Dresovi Manchester United napustili su stadion nakon 45 minuta.

U drugom poluvremenu Anthony Worldbo je zabio gol, ali Haaland i Foden su opet zabili, obojica su završili hat-trickove, a zatim je Martial ušao s klupe i postigao dva pogotka zaredom za rezultat 3-6. Ronaldo nije igrao u ovoj utakmici, ali je svjedočio fijasku Manchester Uniteda na klupi.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Manchester City,Dresovi Manchester United, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 99 تاريخ : چهارشنبه 13 مهر 1401 ساعت: 14:50

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo neće biti kraj za Cristiana Ronalda. Rekao je da ne razmišlja o povlačenju iz međunarodnog nogometa u prosincu nakon tuira u Kataru, te da će nastaviti igrati u Dresovi Ronaldo na Europskom prvenstvu 2024. godine.

Od svog debija za Portugal 2003. godine, 37-godišnji Ronaldo zabio je 117 golova u 189 međunarodnih utakmica. U utorak, nakon što mu je Portugalski nogometni savez odao priznanje za postizanje pogodaka, rekao je da za njega "put još nije gotov".

  "Još uvijek se osjećam motivirano; moje ambicije su visoke.... Želim biti dio ovog Svjetskog prvenstva i Europskog također; to ću pretpostaviti odmah." 

Iako ga neki ljudi dovode u pitanje zbog godina, sjajan igrač poput Ronalda ipak može biti heroj koji je sposoban postići uspjeh na nogometnom terenu. I uvijek će biti mnogo obožavatelja koji će nositi Dresovi Ronaldo da ga bodre.

Nogometni Dresovi...
ما را در سایت Nogometni Dresovi دنبال می کنید

برچسب : Dresovi Ronaldo, نویسنده : ALLIAN sportskidres بازدید : 96 تاريخ : سه شنبه 5 مهر 1401 ساعت: 21:43